deep freeze

Deep Freeze Programı Nedir?

Deep freeze programı bir güvenlik programıdır. Bu programda asıl amaç bilgisayar her kapandığında virüsler dahil yüklenen her türlü uygulama, resim, evrak vs. kaldırılır ve bilgisayar deep freeze aktifleştiği güne döner. Bu şekilde bilgisayarımızdaki zararlı yazılımlar uzun süre barınamaz. Fakat bazı kişiler deep freeze programı şifresini unutur. Bu sebeple bilgisayarlarına hiç bir şey yükleyemezler ve deep freeze şifresi kırma konusunda araştırma yaparlar. Bazı kullanıcılar deep freeze şifresini unuttum diyerek veryansın etmektedirler. Peki deep freeze şifresiz kaldırma nasıl yapılır?  Bu yazımızda deep freeze programını şifresiz şekilde kaldırma işlemi yapacağız.

Deep Freeze Şifresiz Kaldırma

Evet bir çok internet kafede bu program kullanılır. Bu şekilde müşterilerin bilgisayara müdahalesi aktif şekilde önlenir. Doğru kullanılırsa deep freeze programı gerçekten çok faydalıdır. Bazı şirket ve işletmeler hatta okullar da deep freeze kullanırlar. Böylece bilgisayarlar zararlı yazılımlardan korunmuş olurlar. Bilgisayarı bu şekilde koruyup kollamak gerçekten inanılmaz.

Deep Freeze şifresini unuttum diyorsunuz. O zaman deep freeze şifresiz kaldırma yapalım. Bunun için öncelikle bir uygulama gerekli. Tabi deep freeze kırma programı indirmelisiniz.


Yukarıdaki programı indirmelisiniz. Daha sonra Programı çalıştırın. 

Program açıldığında Open new process solundaki kutucuğu işaretleyin ve start a tıklayın. İşte bu kadar basit daha sonra deep freeze şifresi kırılmış ve uygulamaya girilmiş olacak. Eğer direk uygulamaya girmezse deep freeze ekranından şifre girmeden direk ok tuşuna basmalısınız. Daha sonra deep freeze pasif hale getirmelisiniz. Eğer password bölümüne gelirseniz programı kaldırmadan yeni bir şifre belirleyebilirsiniz.

Deep freeze pasif hale getirildikten sonra yapmanız gereken bir deep freeze setubu bulmak ve çalıştırmak. Setubu çalıştırdığınızda sizde zaten uygulama yüklü olduğundan unistall seçeneği aktif olacak ve unistall tıklayarak programı silebilirsiniz.

İşte bu kadar basit unutmayın bazı şifreler önemlidir ve bir yerlere not edilmelidir. Aksi halde bilgisayarınıza formak atmak zorunda kalabilir ve verilerinizi kaybedebilirsiniz. Bu şekilde deep freeze şifresini unuttum problemi yok olur. Şifresiz deep freeze kaldırma bu şekilde yapılır. Siz de bildiğiniz yöntemleri bize yorum bölümünde iletebilirsiniz.

Post a Comment