vakifbank

Vakıfbank mobil bankacılık hatası


Bir kamu bankası olan Vakıfbank bir çok banka müşterisinin tercihi. Bir çok kamu çalışanının maaşını Vakıfbank' dan aldığını biliyoruz. Bu sebeple kişiler gerek maaşlarını öğrenmek, gerek eft ya da havale yapmak, gerekse faturalarını ödemek için Vakıfbank mobil bankacılık uygulamasını kullanıyor. Vakıfbank mobil bankacılık uygulaması daha bir çok hizmet sunuyor. Bunlardan bir tanesi de doviz ya da altın almak. Ayrıca yatırım hesabı açarak borsada da işlem yapabilirsiniz. Fakat bazen vakıfbank mobil bankacılık beklenmedik bir hata oluştu hatası meydana geliyor. Bu hata yüzünden bir çok kullanıcı başka bir bankayla çalışmayı dahi düşünüyor. Peki vakıfbank mobil bankacılık beklenmedik bir hata oluştu hatası nasıl düzelir? Bakalım vakıfbank kullanıcıları mobil bankacılık uygulamasını beklenmedik bir şekilde hata oluştu hatasını çözebilecek mi?

Mobil bankacılık beklenmedik bir hata oluştu hatası

Bu hata sebebiyle uygulamayı kullanmak gerçekten de sinir bozucu olabiliyor. Bu hata genel olarak güncellemelerden sonra meydana gelmektedir. Bazı vakıfbank mobil bankacılık güncellemeleri telefon ile uyumsuz olabilmektedir. Bu sebeple banka yazılımcıları tarafından güncelleme yapılmaktadır. Bir başka mobil bankacılık hatası sebebi de telefonun kendini güncellememesidir. Bu gibi sebepler yüzünden kullanıcılar mağdur edilmektedir. Peki bu beklenmedik mobil bankacılık hatası nasıl düzelir? 

  • Öncelikle vakıfbank mobil uygulamasının güncel olup olmadığını kontrol etmelisiniz. Bunun için öncelikle google play uygulamasına girin ve vakıfbank uygulamasını bulun. Eğer güncelle butonu çıktıysa uygulama güncel değildir. Lütfen gereken güncellemeyi yapın.
  • Telefonunuzun güncellemelerini kontrol edin. Ayarlar/Güncelleme kısmından bunu yapabilirsiniz. Bazı telefonlar kendini otomatik güncellemediği için google aracılığıyla arama yaparak yeni güncelleme gelip gelmediğini kontrol etmelisiniz.
  • Telefon önbelleğini temizleyerek tekrar girmeyi deneyebilirsiniz.
  • Vakıfbank mobil bankacılık uygulamasını ayarlar kısmından zorla durdur seçeneği ile durdurarak girmeyi deneyebilirsiniz.
  • Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.
  • Bu seçeneklerden hiç biri işe yaramazsa müşteri hizmetlerini arayın. Belki durum uygulama nedenli geçici bir durumdur. 
  • Eğer geçici bir mobil bankacılık hatası değilse telefon modelinizi müşteri hizmetlerine bildirin ve uygulamanın telefonunuza uygun hale getirilmesini talep edin. 

Bazı telefonlar çok eski olması sebebiyle ve telefon firmalarının artık telefon için güncelleme yayımlamaması sebebiyle kullanıcılar çeşitli uygulamalarda olduğu gibi vakıfbank mobil bankacılık uygulamasında da sorun yaşayabilmektedir. Bu durumdan muzdarip biri ancak uygulamanın telefonuna entegre olabilecek duruma getirilmesi için uygulamayı kullanabilir.


Post a Comment