binance


Binance Kimlik Doğrulama

Binance bir kripto para alım satım borsa aracısıdır. Binance gibi bir çok kripto para borsası bulunmaktadır fakat Binance dünya çapında en çok kullanıcıya sahip en yüksek hacimli kripto para borsasıdır diyebiliriz. Birçok borsada olduğu gibi binancede de kimlik doğrulama şartı vardır. Bu yasadığı işlemlerin önüne geçmek için uygulanan genel bir kuraldır. Fakat bazı kullanıcılar binance kimlik doğrulama hatası sorunuyla karşılaştıkları için alım satım yapamamakta mağdur olmaktadırlar. Peki bu sorunu çözmek için ne yapmamız gerekir. Şimdi sorunun çözümüne bakacağız.

Binance Kimlik Doğrulama Hatası neden olur?

Bu hatanın bir kaç sebebi olabilir bunlardan en yaygınlarını açıklayacağız.
  • Öncelikle hesabınınızı tr binancede mi yoksa global binancede mi açtınız kontrol edin. Bunlardan herhangi birinde hesap açıp doğrulama yaptığınızda her iki platform için de geçerli olmaz.
  • İkinci sebep de hiç kimlik doğrulaması yapmamış oluşunuzdur. Bunun için kimlik doğrulaması yapmanız gerekir .

Binance Kimlik Doğrulama Hatası nasıl düzelir?

Şimdi bu hatanın çözümüne gelelim. Yukarıda belirttiğimiz gibi iki farklı binance platformunda da bu işlemi yapmanız gerekir. Eğer daha Türk Lirasıyla işlem yapacaksanız TR platformu yeterlidir. Fakat bir çok token, coin ve projeye katılmak ve çok daha fazla kripto parada işlem yapmak için daha hacimli olan global borsayı tercih etmelisiniz.

  • Öncelikle binance web sitesine girin ve hesabınıza girin.  Daha sonra sağ üst köşedeki Kimlik butonuna tıklayın. 
  • Daha sonra doğrulama sayfasını bulacaksınız oradan "Şimdi Doğrula" butonuna basın.
  • Ülkenizi işaretleyin ve doğrulama seçeneği olarak kimlik kartınızı seçin.
  • Daha sonra kimlik fotoğrafınızın ön yüzünü ve arka yüzünü yükledikten sonra hesap doğrulama işleminiz tamamlanmıştır.
Bu süreçten sonra binance den mail bekleyeceksiniz. Kısa zaman içerisinde eğer bir problem yoksa kimliğiniz doğrulanacaktır ve işlem yapmaya başlayabileceksiniz. Talebiniz olumsuz sonuçlanırsa müşteri hizmetleri ile iletişime geçin ve tekrar doğrulama işlemi yapın. 

Eğer güvenlikle ilgili endişeleriniz varsa kimlik bilgilerinizi paylaşmanızı önermeyiz. Her ne kadar binance global olarak hizmet veren büyük çaplı bir kripto para borsası da olsa bankalar gibi yasal bir dayanağı ve güvencesi bulunmamaktadır. Mağdur olmanız durumunda muhatap bulmanız zor olacaktır. Yakın zamanda thodex mağdurları göz önünde alındığında dikkatli olmakta fayda vardır. 

Bu yazımızda binance kimlik doğrulama hatası nasıl düzelir anlatmaya çalıştık. Eğer sizin de bildiğiniz yöntemler varsa ve siz de benzer sorunlar yaşıyorsanız sitemizin yorumlar bölümünden bizlere ulaşarak yardım isteyebilir öneride bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızı yaparken dikkatli olmayı unutmayın.

     

Post a Comment