whatsapp


Popüler bir mesajlaşma uygulaması olan whatsapp hemen hemen herkesin telefonunda bulunuyor. Basitliği sayesinde kolay kullanılabilen whatsapp her yaştan bireyin severek kullandığı bir uygulama. Durum paylaşma, grup kurma gibi özellikleri sayesinde whatsapp her gün daha popüler olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Her ne kadar bir çok alternatifi google mağazasında yerini alsa da hiç biri whatsapp' a rakip olamadı ve whatsapp en popüler mesajlaşma uygulaması olarak kullanılmaya devam ediyor. Fakat bazı kişilerin whatsapp senkronizasyon hatası nasıl düzelir diye sorduğunu görüyoruz. Bu makalemizde whatsapp senkronizasyon hatası nasıl düzelir anlatmaya çalışacağız.


Whatsapp senkronizasyon hatası

Whatsapp senkronizasyon hatası sebebiyle bir çok kullanıcının sinirleri bozulur. Rehberden silinen numaralar bu hata yüzünden tekrar tekrar eklenmektedir. Şimdi sizlere sorunun çözümüne yardımcı olacak bazı önerilerde bulunacağız.

  • Öncelikle rehberinizi tek bir hesapta toplayın. Google hesabı tercihimizdir. Daha sonra telefondaki tüm numaraları silin. Rehber ayarlarına girerek telefonunuzun sadece google hesabındaki numaraları gösterecek şekilde ayarlayın. Telefonu açıp kapayın ve whatsapp uygulamasının önbelleğini temizledikten sonra arkadaş listesini yenileyin.
  • Telefondaki önemli şeyleri yedekleyin (resimler, notlar vs.) Daha sonra hard format denilen format şeklini uygulayın.
  • Kişiyi sadece rehberden silmekle yetinmeyerek uygulamalardan da silmeniz gerekebilir. Öncelikle rehberde kişiyi bulmalısınız ve ayrıntılara girerek kişinin bağlantılı olduğu tüm uygulamalardan silmelisiniz. Burada özellikle whatsapp uygulamasına dikkat etmenizde fayda var.
  • Uygulamayı tamamen silin ve telefon önbelleğini temizleyin daha sonra tekrar yükleyerek kontrol edin.
  • Bir uzmana danışın. Eğer yakınlarda telefonun yetkili servisi bulunuyorsa müracaat ederek yardım isteyebilirsiniz. Muhtemelen kısa süre içerisinde sorununuzu çözeceklerdir.
Whatsapp kullanıcılarının muzdarip olduğu bu senkronizasyon sorununu çözmek bazen zor olabilir. Sorun telefonunuzdan kaynaklı da olabilir. Ya da yeni gelen bir güncelleme sebebiyle böyle bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. Sitemizde sizlere whatsapp senkronizasyon hatası nasıl düzelir anlatmaya çalıştık. Aklınıza takılan soruları yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz. Ayrıca kullanmış olduğunuz alternatifleri de bizlerle ve diğer okuyucularla paylaşmayı unutmayınç

Post a Comment