vakifbank mobil uygulama



Vakıfbank bir çok devlet memurunun maaş çektiği banka olarak öne çıkmaktadır. Bir çok memurun vakıfbanktan maaş çekmesi sebebiyle banka çok yoğun çalışmaktadır ve bu yoğunluk bazı sorunlara da yol açabilmektedir. Banka yoğunluğu sebebiyle oluşan sorunlardan birisi de mobil uygulama sorunudur. Mobil uygulama sorunu sebebiyle bir çok kişi vakıfbank mobil uygulamasına girememekte ve bu sebeple mağdur olmaktadır. Peki vakıfbank uygulama hatası nasıl düzelir?

Vakıfbank mobil uygulama hatası


Vakıfbank mobil uygulama hatası bir çok şekilde kendini gösterebilmektedir. Bazı telefonlarda uygulamaya girer girmez kullanıcıları atmaktadır, bazı telefonlarda ise uygulamaya girdikten sonra ekrana tıklar tıklamaz kullanıcılar uygulamadan atılmaktadır. Bu gibi sorunlar vibi güncellemesinden sonra kendini göstermiştir.  Peki uygulama nasıl düzeltilir?


  • Öncelikle kullanıcılar müşteri hizmetlerini arayarak çözüm arama yoluna gitmektedir. Müşteri hizmetlerinden alacağınız linkle yeniden yükleme yaparak sorunu çözebilirsiniz.
  • Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz. 
  • Sorununuz telefon kaynaklı olabilir güncellemeler bazı telefonlara uyumsuz olabilir. Bu durumda müşteri hizmetlerine telefon modelinizi bildirerek uygulamanın düzeltilmesini talep edebilirsiniz.
  • Uygulamayı düzeltmek için; telefonunuzun ayarlar bölümüne giriniz, ayarlar bölümünde uygulamalar sekmesine tıklayarak vakıfbank uygulamasını bulunuz. Uygulamaya tıkladıktan sonra; " verileri temizle ", " önbelleği temizle " ve durmaya zorla butonlarına sırayla basınız. Daha sonra uygulamaya tekrar girmeyi deneyiniz.
Uygulama hataları genellikle uygulama kaynaklı olması sebebiyle çözüm genel olarak sizin tarafınızdan çözülemeyecektir. Vakıfbank mobil uygulama hatası muhtemelen başka bir güncelleme ile çözülecektir. Vakıfbank uygulama hatası nasıl düzelir tabi ki yeni bir güncelleme ile.

Post a Comment