e posta

E-Posta Eşitleme Devre Dışı

Telefonlarımız bizler için çok önemlidir. Hayatımızı kolaylaştıran bir çok işlem telefonlarımız aracılığı ile gerçekleşir. Sevdiklerimizle iletişim kurar, internete bağlanır, video izler ve bir çok şey yaparız. Fakat telefonun asıl amacı haberleşmedir. Haberleşme çeşitli şekillerde yapılır. Eskiden sadece arama ve sms ile haberleşilirdi. Fakat şimdilerde e-posta ile de haberleşiliyor. Telefonumuzla ilgili bir çok güvenlik e-posta ile sağlanıyor. Hatta bir çoğumuz işimiz gereği sürekli mail atıyoruz. Bu yüzden e posta eşitleme devre dışı kalmamalıdır. Genelde samsung telefonlarda görülen hatanın sebebi büyük oranla güncellememe sorunudur. Telefonlar çoğu zaman kendi kendine güncellenir. Aplikasyon olan uygulamalar da kendini günceller. Fakat bazen gene de sorunlar yaşayabiliriz. Peki e posta eşitlemesi devre dışı kalırsa telefonumuzu nasıl düzeltiriz?

E-Posta Eşitleme Devre Dışı Nasıl Düzeltilir

Öncelikle panik olmayın ve anlattıklarımız tek tek uygulamaya çalışın.

  • Ana ekrana gelin ve menüyü aşağı indirin. Burada bulunan senkronizasyon simgesini etkinleştirin. Bu sayede eşitleme işlemi tekrar aktif hale gelecek ve maillerinizi sorunsuz şekilde alacaksınız. Telefonunuzdaki postalarınıza erişmek bu kadar kolay.
  • Başka bir yöntem de google play uygulamasına girerek g-mail uygulamasını bulun. Uygulamanızın güncel olup olmadığını tespit edin. Eğer uygulamanız güncel değilse güncelle butonuna basın ve uygulamayı güncelleyin. İşte bu kadar basit.

E postalarınıza erişememek sizleri korkutmasın. Bir çok şekilde e postalarınıza erişebilirsiniz. Telefonunuzla ilgili sorunlarınız devam ediyorsa ve ne yaparsanız yapın bu sorunu çözemiyorsanız. Tarayıcı yardımıyla g-mail' e girin ve postalarınızı sık sık kontrol edin. Bu şekilde güncel e postalarınız kaybolmayacaktır.

Post a Comment